Malzemeler:
* yarım paket yassı spagetti
* 2 diş sarımsak
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* 2 adet orta boy domates
* 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
* 2 diş sarımsak
* 1 yemek kaşığı domates salçası
* 2 adet orta boy domates
* 1 tatlı kaşığı kuru fesleğen
* 1 yemek kaşığı tereyağı
* 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Yapılışı:
Makarnaları 10 - 12 dakika kadar tuz attiğımız kaynar suda haşlıyoruz ve süzüyoruz. Tencerede yağımızı eritip ezilmiş sarımsakları kavuruyoruz. Sonra salçayı ekleyip bir miktar daha kavuruyoruz. Rendelenmiş domatesleri, feslegeni ve tuzu da ekledikten sonra domatesler pişince haşladığımız makarnaları sosun içine atıp karıştırıyoruz. Hmmm... Spagettimiz servise hazır. Afiyet olsun...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder