7 Haziran 2020 Pazar

Muzlu Bisküvi Topları

Mazemeler
* 1 paket petibör bisküvi
* 1 çay bardağı pudra şekeri
* yarım su bardağı çekilmiş ceviz ya da fındık
* 2 yemek kaşığı kakao
* yarım su bardağı süt
* 50 gr tereyağı ya da margarin
* 1 adet muz
Üzeri için
* kakao
* hindistan cevizi

Yapılışı
    Bisküvileri robotta çekiyoruz ve bir kaba aktarıyoruz. Fındıkları da robottan çekip ekliyoruz. Kakao, pudra şekeri, süt, erittiğimiz yağ ve muzu da ilave edip yoğuruyoruz. Ceviz büyüklüğünde toplar yapıp hindistan cevizi veya kakaoya bulayarak buzdolabında birkaç saat dinlendirip servis yapıyoruz. Afiyet olsun :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder