17 Ekim 2019 Perşembe

Hindi Sote

Malzemeler:
*500 gr hindi göğüs fileto
* 2 adet sivri biber
* 1 adet kapya biber
* 1 adet soğan
* 2 diş  sarımsak
* 1 adet domates
* sıvıyağ ve zeytinyağı
* 1 çay kaşığı cajun baharatı
* kemik
* karabiber
* tuz
Yapılışı
 Kuşbaşı doğranmış hindileri tavaya koyuyoruz ve suyunu salıp çekene kadar ara ara karıştırıyoruz. Suyunu çektikten sonra sıvıyağ ve zeytinyağı ilave edip jülyen doğranmış soğanları ve sarımsakları ekliyoruz. Bir miktar kavurduktan sonra doğradığımız  biberleri, tuz ve baharatları ilave ediyoruz. Doğranmış domatesleri de koyduktan sonra tüm malzemeler pişene kadar karıştırıyoruz ve altını kapatıyoruz . Afiyet olsun:)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder